In de Joriskerk rond kerst 2023

AGENDA

Vrijdag 22 december 2023 aanvang 19.30 uur

Festival of lessons & carols

Kom in kerstsfeer met deze feestelijke muziek, om naar te luisteren maar ook om zelf mee te zingen. Oude en nieuwe muziek, bekend en onbekend.
Naast kerstmuziek worden 9 lezingen uit de Bijbel gelezen. De cantorij van de Joriskerk, versterkt met zangers uit Weert, organist Roelof Hamberg en pianiste Ellen de Putter nodigen u van harte uit!

Zondag 24 december 10 uur

Kinderkerstfeest, een familiedienst

Deze zondagmorgen is een bijzondere morgen. Het is de vierde zondag van Advent maar we vieren met de kinderen het kerstfeest. Met een verhaal, een mooie kerstboom en warme chocolademelk.

Een familiedienst dus komt allen!

Zondagavond 24 december aanvang 21 uur

Kerstzangdienst met het thema ‘Gewoon bijzonder’.

Muzikale medewerking in deze dienst wordt verleend door Marian Hofstra (sopraan), Astrid Hamberg (alt), Louris Feitsma (bariton), Bas van Gestel (trompet) en Roelof Hamberg (orgel)

Ook deze kerstviering wordt een mooie sfeervolle dienst. Voor wie alleen is of voor wie met veel mensen deze kerst viert: kom en vier met ons deze kerst!

Eerste kerstdag, 10 uur

Ook deze dag is er een feestelijke dienst in de Joriskerk. We vieren de geboorte van Jezus, door God gezonden om licht en leven te brengen. De toekomst is van God. Vanuit dat geloof delen we hoop en vertrouwen met de mensen om ons heen. Doe mee, geef licht!
Dominee Dijkstra uit Gogh is voorganger in deze dienst en, zoals iedere zondag, is er een collecte die deze kerstdag is voor kinderen in Oekraïne.
Na de dienst is er feestelijke koffie in Het Nieuwe Baken. Doe mee, kom ook!

Zondag na kerst, oudejaarsdag, 31 december, 10 uur

Het is nog een beetje kerst en de laatste dag van het oude jaar. Het antependium is nog wit. Dominee M. Gosker is onze voorganger en na de dienst is er koffie in Het Nieuwe Baken!

Op de zondagen zijn er in iedere dienst 2 collectes.

We hopen dat iedereen erbij kan zijn in deze diensten. Maar kun je niet, dan is er de mogelijkheid om via kerkdienstgemist.nl de diensten te volgen. Voel je ook daar welkom, via het internet zijn we met elkaar verbonden!

We wensen iedereen een mooie kerst en fijne laatste dagen van 2023.
En Gods zegen, ook in 2024.