Nieuws uit de Joriskerk

In Nieuws uit de Joriskerk lees je het wekelijkse nieuws uit onze gemeente.
In deze nieuwsbrieven vind je informatie over de online kerkdienst van die zondag, het wel en wee van de gemeente natuurlijk en info over geplande (zoom)vergaderingen.
Ook informatie over de bestemming van de collectes en naar welk bankrekeningnummer je dat kunt overmaken via internetbankieren.

Kerkdienstgemist.nl
Iedere zondag is er een kerkdienst van de Samenwerkende gemeenten Limburg-Noord, waaraan meewerken de Protestantse Gemeenten: Maasbracht, Venlo, Weert en Roermond.
Voorlopig zijn deze diensten online tot 1 september 2020.
Je bent welkom om mee te luisteren!

Wil je een gebedsintentie doorgeven? Doe dit tijdig (het liefst uiterlijk op de donderdag voor de zondag) bij ds. RenĂ© Silvis.

Samenwerkende gemeenten Limburg-Noord.

Maasbracht, Venlo, Weert en Roermond.
De predikanten uit de deze gemeenten zullen om de beurt voorgaan. Per zondag zal er een aantal medewerkers zijn, met uit iedere gemeente een vertegenwoordiger. De predikanten gaan steeds voor in hun eigen kerk. De dienst is online te beluisteren en, zo mogelijk, te bekijken.