Nieuws uit de Joriskerk – 9

Ook de komende weken zullen we samenwerken met de Protestantse Kerken uit Limburg-Noord, te weten Weert, Maasbracht, Roermond en (soms) Venray. Dit betekent dat er de komende tijd niet altijd een dienst vanuit de Joriskerk wordt uitgezonden.
Per week melden we waar deze gezamenlijke diensten zullen plaatsvinden.
Wil je een gebedsintentie doorgeven? Doe dit tijdig (het liefst uiterlijk op de donderdag voor de zondag) bij ds. RenĂ© Silvis.

Zondag 17 mei wordt de gezamenlijke dienst gehouden in de Protestantse Kerk in Roermond. Opnieuw wordt vanuit Weert de techniek verzorgd, waardoor ook bij deze dienst beeld beschikbaar is. Je vindt de dienst via de uitzending van Weert op Kerkdienstgemist. Tijdens de viering wordt de orde van dienst rechtstreeks getoond.

Op donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, wordt de gezamenlijke dienst uitgezonden, via Kerkdienstgemist, vanuit de Joriskerk. Je vindt hier de orde van dienst.
Ds. René Silvis zal in deze dienst voorgaan en vertegenwoordigers uit Weert, Roermond en Maasbracht zijn eveneens aanwezig.