Nieuws uit de Joriskerk – 7

De komende weken zullen we samenwerken met de Protestantse Kerken uit Limburg-Noord, te weten Weert, Maasbracht, Roermond en (soms) Venray. Dit betekent dat er de komende tijd niet altijd een dienst vanuit de Joriskerk wordt uitgezonden.
Per week melden we waar deze gezamenlijke diensten zullen plaatsvinden.
Wil je een gebedsintentie doorgeven? Doe dit tijdig (het liefst uiterlijk op de donderdag voor de zondag) bij ds. RenĂ© Silvis.

Lees hier de nieuwsbrief.

Zondag 3 mei wordt de gezamenlijke dienst Noord-Limburg gehouden in de Bethelkerk te Weert. Er zal bij deze dienst ook beeld beschikbaar zijn. De dienst is te vinden op Kerkdienstgemist.nl

In gewone tijden zou a.s. zondag de Diaconale actie voor de Voedselbank plaatsvinden. Dit kan nu uiteraard niet zo worden uitgevoerd.
Toch is het belangrijk de Voedselbank – juist nu – te blijven ondersteunen.

De Diaconie is blij met elke gift hiervoor. Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage naar NL 15 RABO 0373 7394 27 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Venlo e.o., o.v.v. ‘Voedselbank, zondag 3 mei’.