Nieuws uit de Joriskerk – 1

Beste lezer,
Op deze plek vind je aanvullende informatie uit de nieuwsbrief.
Abonneren op de nieuwsbrief kan door een mailtje te sturen naar: scriba.pgvenlo@gmail.com

Meeluisteren
Wilt u meeluisteren naar de alternatieve viering? Dat kan via www.kerkdienstgemist.nl.
Dit kan via uw pc, laptop of mobiele telefoon, via de app uit Google Play of App Store.
U hoeft geen account aan te maken.
Om 10 uur kunt u rechtstreeks meeluisteren, meezingen en meebidden of u kiest ervoor de dienst op een later tijdstip terug te luisteren.
Heeft u hierbij hulp nodig, neemt u dan contact op met:
Roelof Hamberg, 06-2449 4927 of roelof.hamberg@gmail.com

Op zondag 22 maart zijn er twee collectes gepland.

De eerste collecte is voor Kerk in Actie, vakanties met aandacht.
Diaconale vakantieweken zijn van onschatbare waarde. Jaarlijks genieten ruim 2.700 mensen die niet meer gemakkelijk zelf op vakantie kunnen van een week vol warmte, aandacht en gezelligheid. In de praktijk zijn dit grotendeels ouderen en mensen die zorg of begeleiding nodig hebben. Tijdens deze vakanties staan ruim 1.500 ervaren vrijwilligers dag en nacht klaar om de gasten een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. Zij helpen bij de activiteiten, (persoonlijke) verzorging en bieden een luisterend oor. Kerk in Actie steunt het werk van Het Vakantiebureau, zodat zoveel mogelijk mensen genieten van een zorgeloze vakantie. Geef in de collecte, zodat we deze steun ook in 2020 weer kunnen bieden. Hartelijk dank!
Stort uw gift op NL 15 RABO 0373 7394 27 t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Venlo e.o., o.v.v. ‘zondag 22 maart, collecte 1

De tweede collecte is voor het Plaatselijk werk.
Stort uw gift op NL 27 RABO 0373 7307 72 t.n.v. Protestantse Gemeente Venlo e.o., o.v.v. ‘zondag 22 maart, collecte 2‘.

Huispaaskaars
De volgende huispaaskaarsen zijn te bestellen:

Model Afmeting Prijs
A en H 6,5 x 20 cm  €8,15
B en G 7 x 25 cm €11,25
C en F 7,5 x 30 cm €17,50
D en E 8 x 40 cm €22,95

U kunt de huispaaskaarsen bestellen door een mail te sturen naar: secretariaatdiakonievenlo@gmail.com.
Vermeld alsjeblieft duidelijk het gewenste aantal en het model.