Verslag van de sponsoractie van de jeugd.

12 20170702_085110kleinerHoi allemaal,

We zijn zaterdag rond 17.30 begonnen met een barbecue voor de deelnemers en hun familie. Ondanks de regen was het gezellig en hebben we heerlijk gegeten!
Reinie, van de diaconie, heeft al het geld geteld, de opbrengst is €1372,50!!!
Al snel kwam Arie, een medewerker van TEAR, een presentatie geven over de straatjongerenprojecten. Goed om met elkaar een beter beeld te krijgen van de organisatie en de projecten.

De zon kwam erdoor, en het werd hoogste tijd om krotjes te bouwen. Het werd 1 groot krot, waar iedereen aan meewerkte. Tussen het bouwen door kregen we bezoek van Gerrit, van de missionaire raad. Hij liet ons filmpjes zien, en vertelde ons over zijn ervaringen in ontwikkelingslanden.

Aan het begin van de nacht hebben we gezellig bij het vuur gezeten, stokbrood en marshmallows geroosterd, en uiteindelijk, rond 2.30 uur sliep iedereen in het krot.

De volgende ochtend, na het ontbijt, werd het krot weer gesloopt, en zijn we met z’n allen naar de kerk gegaan. We hebben wat foto´s laten zien, de actie toegelicht, de opbrengst bekendgemaakt, en we hebben natuurlijk iedereen bedankt voor de steun en het sponsoren.

Wie deden er mee:
Jongeren: Anne, Jamie, Herjan, Jeroen, Wouter, Sander en Jonathan
Leiding: Joost Anne en Marjanne

Groetjes Marjanne

Bekijk de foto’s van deze sponsoractie in een fotoalbum.