Uitnodiging voor jongeren!

Aan jongeren die betrokken zijn bij de Joriskerk (de Protestantse Kerkgemeenschap Venlo e.o.)

Bij deze nodigen we je van harte uit om dit seizoen mee te doen met de jeugdactiviteiten van de Joriskerk. Zoals je in het schema hieronder kunt zien komen we regelmatig op zaterdagavond bij elkaar, van 18 tot 21 uur, in het gemeentecentrum het Nieuwe Baken (Brouwersplaats 4, Venlo).

Methode

We werken dit seizoen met een nieuwe methode die we de eerste keer gaan uitleggen. Elke bijeenkomst gaan we eerst samen eten ! (heb je een dieet laat dan even weten waar we rekening mee moeten houden) en daarna gaan we aan de slag met een thema. We gaan ook meehelpen met de Top-2000 dienst en het kinderkerstfeest in december, en we sluiten af met een jeugddienst in juni. Daarnaast gaan we aandacht besteden aan Taizé, een oecumenische gemeenschap in Frankrijk, om te kijken of we daar ook een keer naartoe kunnen gaan.

Eigen weg

Door de werkvormen die we gebruiken maakt het niet uit op welke school je zit, hoe oud je bent, of je wel of niet in de kerk komt, of je wel of niet in God gelooft. We hopen dat we je kunnen helpen om je eigen weg te vinden.

Dit is het jaarschema, noteer het vast in je agenda!

• zaterdag 14 september (uitleg over het seizoen en kennismaken met elkaar)
  • zaterdag 5 oktober
  • zaterdag 2 november
  • zaterdag 30 november
  • zondag 22 december (17 uur, meehelpen met kinderkerstfeest)
  • zondag 29 december (10 uur, Top-2000 dienst)
  • zaterdag 18 januari
  • zaterdag 15 februari
  • zaterdag 14 maart
  • zaterdag 4 april
  • zaterdag 9 mei
  • zaterdag 6 juni (afsluiting seizoen
  • zondag 7 juni (10 uur, jeugddienst)

Laat je weten aan Marjanne of Joost Anne of je mee komt doen?!

Hartelijke groeten,
het begeleidingsteam: Marjanne Bons, Jiska van de Ruitenbeek, Joost Anne Veerman, René Silvis

Ook voor meer informatie kun je terecht bij Marjanne (06 11 21 11 83) of Joost Anne (06 48 26 20 71)