In Limbo

Limburg Film Festival in Venlo.

Met o.a.’ In Limbo’
Dit videokunstproject van Sanne Aben, Wim Moorman, Frank Schijven en Teun Verbeek bestaat uit 2 delen.

  1. Door middel van een videokunstroute door de binnenstad van Venlo verbinden we de drie hoofdlocaties van het Limburg Film Festival (Filmtheater De Nieuwe Scene, het Limburgs Museum en de City Cinema) met elkaar. Op deze route zijn via een QR-code vijftien korte video’s te zien. Deze video’s hebben betrekking op de locatie van de betreffende QR-code.
  2. In Het Nieuwe Baken, de gemeenteruimte van de protestantse kerk in Venlo (Brouwersplaats 4), zijn elf op zichzelf staande videoproducties van ons te zien.

De opening van In Limbo vindt vrijdagavond om 20.00 uur plaats in Het Nieuwe Baken. We nodigen je daar van harte voor uit. Anita Smeets, directeur van Filmtheater De Nieuwe Scene en initiatiefnemer van het Limburg Film Festival, zal kort het woord voeren. Verder wordt de opening luister bij gezet door het Martinuskoor.
Daarna is er ruimschoots de gelegenheid om de video’s te bekijken.

Mocht je vrijdag verhinderd zijn, dan ben je uiteraard ook zaterdag of zondag van harte welkom. Op beide dagen is Het Nieuwe Baken geopend van 13.30 tot 18.00 uur. Wij zijn dan steeds met minimaal twee man aanwezig. De videokunstroute is niet aan een tijd gebonden.

We hopen je vrijdag, zaterdag of zondag te mogen begroeten!