Kerkdiensten

Op zondag gaan de kerkdeuren weer wijd open!

Wel zijn er nog enkele afspraken waar we ons aan houden om een voor iedereen zo veilig mogelijke kerkdienst te kunnen houden.

In het kort nog even de afspraken:

  1. er is plaats in de kerk voor 66 personen, inclusief de medewerkers aan de dienst.
  2. wie wil komen geeft zich op via Kerktijd – Hoe dat kan lees je bij Aanmelden, hieronder. De uitnodigingen worden op maandag voorafgaand aan de zondag verstuurd per email. Reageer hier binnen 48 uur op. Maakt u geen gebruik van de uitnodiging, laat het tijdig weten zodat iemand anders kan komen.
  3. Bij het binnenkomen en het verlaten van de kerk vragen we iedereen een mondkapje te dragen. Wie dit niet heeft, kan bij de ingang van de kerk een exemplaar krijgen.
    Volg de plaatsaanwijzers, herkenbaar aan het rode hesje. Zittend in de bank kan het mondkapje af. Na de dienst graag weer de aanwijzingen volgen.
  4. Het zingen wordt voorlopig nog door enkele voorzangers gedaan. Het laatste lied van de dienst mag u zachtjes meezingen.
  5. Koffiedrinken na de dienst is nu nog lastig te organiseren, met goede looproutes etc. Daarom zien we hier nog even van af.

Welkom en een goede dienst toegewenst!


Aanmelden

Voor gemeenteleden

Lees eerst de handleiding van het aanmeldsysteem dat PG Venlo gebruikt.
Via de knop hieronder kun je je aanmelden voor de deelnemerslijst.
Je moet je dus van te voren aanmelden.
Je krijgt dan via de mail een uitnodiging voor de kerkdienst.
Het is belangrijk dat je daarop reageert binnen 48 uur.
Dat is echt nodig en voorkomt teleurstellingen. Als je dat niet doet vervalt de uitnodiging en kun je de kerkdienst niet bijwonen. Het systeem heeft dan namelijk al iemand anders uitgenodigd.
Het is wat ingewikkeld en kost wat extra tijd maar we willen je een prettige viering aanbieden en eentje waarbij wij allemaal gezond blijven.

Voor gasten

Ook gasten dienen zich aan te melden.
Dat kan via een mailtje naar de beheerder van de deelnemerslijst:

aanmeldenjoriskerk@gmail.com

Vermeld je naam, naar welke kerkdienst je wilt komen en met hoeveel mensen.
Dan wordt je, indien mogelijk, toegevoegd op de deelnemerslijst voor de betreffende zondag. Hoe eerder je dat mailtje stuurt hoe meer kans op een plaats in de kerkdienst.

Zonder opgave
Wil je zonder opgave de kerkdienst bijwonen?
Dat is geen aanrader maar vraag dan bij de ingang van de kerk aan de coordinator of er nog plaats is. Als het beschikbare aantal plaatsen op de lijst vol is kun je buiten wachten tot 10 uur. Wanneer er op het moment van aanvang nog plaats is, kun je meedoen. Is de kerkdienst begonnen dan wordt er niemand meer toegelaten.

Het complete gebruiksplan voor de kerkdiensten en andere activiteiten in de Joriskerk is hier te vinden.