Het aanmeldsysteem is zolang de lockdown geldt buiten werking

Sinds enkele maanden werken we in de Joriskerk met een uitnodigingssysteem, waarvoor je je kunt aanmelden.
Tijdens de lockdown nodigen we echter niemand uit.
Onze diensten zijn nu alleen live te volgen via www.kerkdienstgemist.nl, waar je ook een account kunt maken voor het geval je later de dienst wilt zien.

Aanmelden – tijdens de lockdown kan dit niet!

Voor gemeenteleden

Lees eerst de handleiding van het aanmeldsysteem dat PG Venlo gebruikt.
Via de knop hieronder kun je je aanmelden voor de deelnemerslijst.
Je moet je dus van te voren aanmelden.
Je krijgt dan via de mail een uitnodiging voor de kerkdienst.
Het is belangrijk dat je daarop reageert binnen 48 uur.
Dat is echt nodig en voorkomt teleurstellingen. Als je dat niet doet vervalt de uitnodiging en kun je de kerkdienst niet bijwonen. Het systeem heeft dan namelijk al iemand anders uitgenodigd.
Het is wat ingewikkeld en kost wat extra tijd maar we willen je een prettige viering aanbieden en eentje waarbij wij allemaal gezond blijven.

Voor gasten

Ook gasten dienen zich aan te melden.
Dat kan via een mailtje naar de beheerder van de deelnemerslijst:

aanmeldenjoriskerk@gmail.com

Vermeld je naam, naar welke kerkdienst je wilt komen en met hoeveel mensen.
Dan wordt je, indien mogelijk, toegevoegd op de deelnemerslijst voor de betreffende zondag. Hoe eerder je dat mailtje stuurt hoe meer kans op een plaats in de kerkdienst.

Zonder opgave
Wil je zonder opgave de kerkdienst bijwonen?
Dat is geen aanrader maar vraag dan bij de ingang van de kerk aan de coordinator of er nog plaats is. Als het beschikbare aantal plaatsen op de lijst vol is kun je buiten wachten tot 10 uur. Wanneer er op het moment van aanvang nog plaats is, kun je meedoen. Is de kerkdienst begonnen dan wordt er niemand meer toegelaten.

Het complete gebruiksplan voor de kerkdiensten en andere activiteiten in de Joriskerk is hier te vinden.