Date(s) - 08/09/2019

Aanvang 10 uur.
Lezingen van deze zondag: Johannes 8,1-11.
Voorganger: ds. Silvis-Andringa uit Venlo.
Twee collecten: diaconie en jeugdwerk PKN.
Crèche voor kinderen tot 4 jaar.
Kindernevendienst voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar.
Lees meer over onze kerkdiensten.
Na de dienst is er koffie, thee en limonade in Het Nieuwe Baken.

De 2e collecte van vandaag is bestemd voor het jeugdwerk van de Protestantse Kerk. Op meer dan 150 plaatsen in Nederland wordt regelmatig Kliederkerk georganiseerd.
Kliederkerk is een creatieve, missionaire vorm van kerk-zijn voor mensen van alle leeftijden, maar speciaal gericht op gezinnen. Jong en oud gaan samen op verrassende manieren aan de slag met een bijbelverhaal. Een opa vertelde dat hij zijn kleinkinderen graag meeneemt naar de Kliederkerk. Normaal komen die eigenlijk nooit meer in de kerk, maar in de Kliederkerk ontdekken ze samen op een verrassende manier de verhalen uit de Bijbel. In Kliederkerk kun je echt jezelf zijn: samen zingen, creatief bezig zijn, bidden en eten met elkaar.