Date(s) - 09/06/2019

Pinksteren.
Aanvang 10 uur.
Lezingen van deze zondag: Joël 3:1-5 en Handelingen 2:1-11.
Voorganger: ds. Gerda Silvis-Andringa uit Venlo.
Twee collecten: zendingscollecte en plaatselijk werk.
Crèche voor kinderen tot 4 jaar.
Kindernevendienst voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar.
Lees meer over onze kerkdiensten.
Na de dienst is er koffie, thee en limonade in Het Nieuwe Baken.

Feest van de Geest.
Met de tieners bereiden we voor dit Pinksterfeest een interactieve dienst voor. Het is dus de bedoeling dat je meedoet, want de heilige Geest brengt je in beweging. Althans, dat wordt gezegd. Maar wat denk jij, beleef jij, ervaar jij, voel jij of weet jij van de heilige Geest? Laten we dat eens delen met elkaar.

Bij de zendingscollecte.
De Bijbel is steeds slechter verkrijgbaar in China, en voor mensen van het platteland te duur. Kerk in Actie helpt met subsidies voor bijbelpapier om de bijbel betaalbaar te houden. In China zijn veel minderheidsgroepen voor wie de voertaal geen mandarijn is. Kerk in Actie helpt bij bijbelvertaling in minderheidstalen zodat de Bijbel in hun hartstaal beschikbaar wordt. Ook helpt ze bij alfabetiseringscursussen zodat mensen deze bijbels kunnen lezen.
Op de website van Kerk in Actie lees je meer over deze collecte.