Date(s) - 11/11/2018

Aanvang 10 uur.
Top2000 kerkdienst.

Lezingen van deze zondag:

Voorganger:
Twee collecten:
Crèche voor kinderen tot 4 jaar.
Kindernevendienst voor de jeugd van 4-12 jaar.
Lees meer over onze kerkdiensten.
Na de dienst is er koffie, thee en limonade in Het Nieuwe Baken.

Bij de dienst:

Als tieners van de Joriskerk bereiden we ook dit jaar een Top2000-dienst voor. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God. Andere nummers blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Dat willen we graag met elkaar delen op zondag 30 december om 10 uur.

Ook oudere gemeenteleden willen we hierbij graag betrekken. Kom vooral op 30 december. En u kunt nu al meedoen! Geef maximaal drie van uw favoriete muzieknummers op. Met een motivatie voor uw nummer 1 erbij. Dit kan ook via het contactformulier op de website. De stemming sluit op zondag 16 december.