Date(s) - 14/10/2018

Aanvang 10 uur.
Wereldvoedseldag
Lezingen van deze zondag:  Marcus 10:17-31.

Voorganger:  ds. René Silvis.
Twee collecten:  Kerk in Actie en Vredesweek.

‘Afscheid van een ambtsdrager’.
Er is één ambtsdrager voor wie de termijn erop zit: onze voorzitter Gert Reitsma, die er nog een jaar bij aan had geplakt omdat er een nieuwe dominee kwam en dan is het niet zo fijn als
ook de voorzitter wisselt. Gert, ook vanaf deze plek: hartelijk dank voor je inzet!!

Crèche voor kinderen tot 4 jaar.
Kindernevendienst voor de jeugd van 4-12 jaar.
Lees meer over onze kerkdiensten.
Na de dienst is er koffie, thee en limonade in Het Nieuwe Baken.

Bij de collecte:

De grond in de bergachtige Rukum-regio in het westen van Nepal is arm. Landbouw is moeilijk en levert maar voor zes tot acht maanden per jaar voedsel op.

In de Rukum-regio ligt een groot meer, dat heel geschikt is voor het kweken van vis. Deze vis wordt verkocht op de lokale markt. Samen met United Mission Nepal (UMN) helpt Kerk in Actie de bevolking hun inkomsten te vergroten door het verbeteren van de visteelt in het Syarpumeer.
Meer over deze collecte op de website van Kerk in Actie.