Concert Sassofoni è Voci

ensemble Sassofoni e Voci agenda
Stabat Mater van Battista Giovanni Pergolesi

Het prachtige en bijzondere ensemble Sassofoni è Voci speelt het Stabat Mater van Giovanni Battista Pergolesi op ontroerende wijze en biedt u als toehoorder voor het oog, oor en het hart een prachtig concert in deze passietijd.

Sassofoni è Voci, bestaande uit Tenar van Kooten-Niekerk (sopraan), Christina Plein (alt), Jos Baggermans (sopraansax), Josien van Wegberg (altsax), Gert van Dam (tenorsax) en Frans van Geffen (baritonsax), brengen voor het derde jaar op rij dit prachtige en misschien wel mooiste Stabat Mater verhaal.
Het bitterzoete openingsdeel met om elkaar heen cirkelende zangstemmen van sopraan en alt. De muziek komt zo dichtbij alsof Maria zelf op je schouder uithuilt.
Het één uur durende concert is een welkome afwisseling op de vele passie uitvoeringen van Bach en geeft u op mooie, indringende maar vooral gevoelige wijze de sfeer en de inhoud van het passie verhaal.
Welkom in de Joriskerk.

Entree: € 10,00