Het Nieuwe Baken

Ons gemeentecentrum is Het Nieuwe Baken,
postadres: Brouwersplaats 4, 5911 CE Venlo

De ingang van Het Nieuwe Baken is: in de Brouwersplaats (links van Grote Kerkstraat nr 15). Ga door de houten schuifdeur en dan naar links.

Veel activiteiten vinden plaats in ons gemeentecentrum Het Nieuwe Baken.
Ieder zondag is er kindernevendienst en kinderen van 0 tot 4 jaar gaan er naar de oppasdienst in de kleine achterzaal.
koffiedrinken in Het Nieuwe Baken
Na de kerkdienst is er ‘koffiedrinken’, dan ontmoeten we elkaar onder het genot van koffie, thee of limonade in de grote zaal, de kinderen kunnen zich uitleven op het tafelvoetbal in de kleine zaal.

Colleges en commissies vergaderen in Het Nieuwe Baken, de cantorij oefent de liederen uit het nieuwe Liedboek en de ‘kerk en filmgroep’ praat er na over de film die ze gezien hebben in het filmtheater de Nieuwe Scene. En onze speciale avonden zijn er.

Vanuit de Joriskerk is het een minuutje lopen naar Het Nieuwe Baken.
Er is voor de kleine achterzaal en de grote zaal van Het Nieuwe Baken ook een ingang (met bel) verder door in de Brouwersplaats.

HNB via Google

Waar kun je je auto kwijt?

Parkeren in de Brouwersplaats is speciaal voor vergunninghouders.
Het Nieuwe Baken is in het voetgangersgebied.
Parkeren kan in de straten buiten de pollers of in de parkeergarages.

Vind meer info over parkeren op de website van de gemeente Venlo
Op Google maps zijn de straten in het het voetgangersgebied in het beige aangegeven.

De zalen van Het Nieuwe Baken kun je ook huren.
Neem daarvoor contact op met:
Coen van der Vlerk, telefoon: 06 53960424, e mail: penningm.cvk.pgvenlo@gmail.com