‘Down By The River’ in de Joriskerk – 14 mei 2017

logo grenswerk
Grenswerk schrijft: JORISKERK ALS NIEUWE LOCATIE
De Joriskerk is een bijzonder mooie protestantse kerk in het centrum van Venlo, op 150 meter lopen van Grenswerk. Het is de eerste keer dat de intieme kerk wordt gebruikt als podium van het festival. Wel organiseerde Down By The River eerder al losse shows in de Joriskerk, met Sam Outlaw en Mandolin Orange. Dit duo uit North Carolina verkocht de kerk zelfs uit.

Tim Knol

Tim Knol is terug! Nieuw werk onder zijn eigen naam is opgenomen en verschijnt aan het eind van de zomer. Tim Knol komt solo naar Down By The River en speelt in de Joriskerk als onderdeel van het festival.

Christopher Paul Stelling
Christopher Paul Stelling is geen onbekende in Venlo. Hij stond eerder al op het Zomerparkfeest en gaf verleden jaar nog een bloedmooi concert in Take Five.
Waar Christopher normaliter solo de hele wereld doorkruist neemt hij deze keer een band mee, bestaande uit een bassist en fiddle speler. Deze troubadour uit New York combineert oude blues met Americana en folk.

Down By The River 2017
Zondag 14 mei